ASG EVO ATEK kitti Scorpion EVO

Hinta 89,90 € 71,63 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 1,80

Tuotekoodi: 19335


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Täydellinen neljäosainen päivityssarja ASG Scorpion EVO 3 A1 konepistoolille, suunniteltu toimimaan vain midcap-lippaiden kanssa. Nyt mukana on myös uusi Thorin Vasara-lippaanvapautin!

19330 EVO ATEK käsisuoja EVOn hyvät ominaisuudet ja tyyli on säilytetty ja paranneltu ATEK-kädensuojaan. Jos käytät taktista "peukalo piipun yli"-tähtäysasentoa niin siitä on tehty helpompaa kuin koskaan. Nyt tukikädelle on luonnollinen indeksipiste mistä on helppo napata kiinni. Tämä antaa ampujalle helposti toistettavan, mukavan ja varman otteen ja tuloksen näkee maalitaululla.

19331 EVO ATEK Etukahva on nyt hieman viistossa ja se antaa tukikädelle luonnollisemman asennon ja helpottaa tähtäämistä. Kahva yhdessä kädensuojan kanssa sointuu täydellisesti yhteen sekä ulkonäön että ergonomian suhteen.

19333 ASG ATEK Magwell on huikean hieno yhdistelmä laajennettua lipaskuilua ja taktista etukahvaa, jolla teet näppärästä konepistoolista kunnollisen taktisen työkalun. Laajempi lipaskuilu nopeuttaa ja helpottaa lippaan vaihtamista etenkin silloin, kun sähläämiseen ei ole aikaa eikä varaa. Kuilun pidennetty etuosa toimii myös etukahvana, jolloin tukikäden liikerata lippaanvaihdossa on minimaalinen.

Tämän lipaskuilu on suunniteltu vain ASG CZ Scorpion Evo 3 midcap lippaille, eivätkä isommat (hicap) lippaat sovi.

20091 Thorin Vasara lippaanvapautin jonka laajennettu ja levennetty muotoilu helpottaa käyttöä ja vankka mekanismi estää lippaan tahattoman irtoamisen. Thorin vasarasta inspiraation saanut muotoilu on ihanteellinen sekoitus käytännöllisyyttä ja tyyliä. Tätä entisestään korostaa pintaan painetut "Asgardian"-kuviot.