ASG

Strike Systems CTU-XL valojuova traceri

Hinta 139,90 € 111,47 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 2,80

Tuotekoodi: 19896


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

STRIKE SYSTEMS CTU-XL on kaksitoiminen valojuovalaite kaikille jotka haluavat lisätä tunnelmaa tai realismia aseeseensa.

CTU-XL on varustettu laajalla värivalikoimalla ihastuttamaan joukkuetoverisi ja pelottamaan vastustajasi. Voit valaista kuulasi sateenkaaren sävyin: punainen, oranssi, keltainen, vihreä, sininen, pinkki, violetti on valittavina väreinä. Voit myös yhdistellä värejä: punaisella ja sinisellä, punaisella ja vihreällä, sinisellä ja vihreällä tai monivärisellä salamalla.

Lisäksi voit todella nostaa tunnelmaa simuloidulla tulitehosteella, joka jäljittelee piipun suuliekkiä. Kaikkia näitä toimintoja voidaan ohjata helposti CTU-XL:n painikkeilla.

Tämä huippuluokan kokometallinen traceri sopii kaikkiin piippuihin joissa on normaali -14mm-kierre. Pakkauksessa on mukana 11mm kierreadapteri ja 5V USB-latauskaapeli sekä sisäänrakennettu litiumakku, joka tarjoaa jopa neljä tuntia käyttöaikaa täyteen ladattuna. Se sisältää myös alhaisen akun muistutustoiminnon, jotta et koskaan unohda ladata sitä. Tämä valojuovalaite tarjoaa kirkkaan efektin tehokkailla UV LED:llä (5 W), jotka saavat kuulat hehkumaan kaikilla halutulla väreillä.

CTU-XL pituus on 130mm ja paino on 150g.

ASG