Uutuus

Krytac Kriss Vector kaasukivääri

Hinta 669,90 € 533,78 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 13,40

Tuotekoodi: LE1036


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen

Krytac valmistama KRISS Vector on virallisesti lisensoitu kopio yhdestä viime vuosien epätavallisimmista konepistooleista. Esikuvana on yhdysvaltalaisen Transformational Defense Industries-yhtiön kehittämä ja valmistama .45 ACP- kaliperinen massasulkuinen konepistooli, jonka Kriss Super V-toimintamekanismi on suunniteltu pienentämään ampujan tuntemaa rekyyliä.

Vector konepistoolin runko on vahvaa sekä kestävää kuituvahvistettua polymeeriä. Ulkopiippu, kiskot ja aseen sisusta ovat puolestaan laadukasta metallia. Älä anna aseen materiaalien tai ulkonäön hämätä tosin, sillä aseen paino on lähempänä kolmea kiloa. Tämä tekee aseesta todella realistisen tuntuisen.

Kiskojen puolesta ase on kuin Pasilan ratapiha konsanaan. 20mm ris/ras kiskoa löytyy varmasti jokaiseen tarpeeseen, jotta saat kiinnitettyä valot, etujalat, laaserit ja vaikkapa kranaatinheittimesi. Tämän lisäksi aseen päältä löytyy 12 tuumainen tähtäinkisko, mihin tarvittaessa pulttaat useammankin tähtäimen kiinni.

Tämä konepistooli soveltuu molempikätisille näppärän tulenvalitsin-järjestelmänsä puolesta. Tämä myös on edukseen ahtaissa lähtitaistelutilanteissa, missä aseen vaihtaminen toiselle kädelle on todella yleistä.

Tulenvalitsin toimii hieman normaalista poiketen useammassa tulimoodissa. Sarjatulen sekä normaalin kertatulen lisäksi, aseesta löytyy 2 laukauksen bursti. Nykyaikaan tämä on todettu tehokkaimmaksi tavaksi taistelussa edetä sekä aiheuttaa potentiaalista vahinkoa piipun toisessa päässä olevalle.

Jos Vector on sinun valintasi pelimaailmassa, tässä on sinulle sopiva replika myös airsoftkentälle!

Lipaskoko 60 kpl
Pituus 396/614 mm
Paino 2600 g
Lähtönopeus 102 m/s

Lähtönopeuslaskuri